Over Aliter
Aliter Icon

Aliter betekent anders.

Anders omdat

Aliter er rekening mee houdt dat elk persoon en elke situatie anders is.

Aliter laagdrempelig is omdat zij de mensen thuis bezoekt.

Aliter een uitgekiend software programma heeft waar gericht naar financiële zelfredzaamheid toegewerkt kan worden.

Aliter ook zelf minnelijke schuldsaneringstrajecten opzet.

Aliter het vier ogen principe hanteert.

Aliter niet de grootste maar wel de beste in haar soort wil zijn.


Linda Mattijs Peggy

Linda Roffel en Mattijs van Merle, de oprichters van Aliter, zijn ook anders: een juriste en een bedrijfskundige. Recht en cijfers. Anders maar daardoor juist aanvullend. Naast hun werk doen zij ook nog iets anders. Allebei zijn ze vrijwilliger. Zij bij Humanitas, hij bij de Voedselbank, beide in Eindhoven. Hun levenservaring brengt met zich mee dat zij anders tegen hun werk aankijken: minder zwart-wit. Iedereen is anders en bij iedereen kan het anders. Maar daarbij staat wel voorop, dat anders altijd ingevuld moet worden met goede financiële hulp. En daarin zijn Linda Roffel en Mattijs van Merle elkaars gelijke: ze hebben beiden naast hun universitaire opleiding zowel de Post-HBO opleiding beschermingsbewindvoering als schuldhulpverlening afgerond.

Vanaf 2020 is het team uitgebreid met Peggy van Rossum. Sinds 2015 is zij bewindvoerder, een vak waarin zij haar HEAO kennis perfect weet te combineren met haar maatschappelijke betrokkenheid. Door vooral samen maar ook anders te kijken naar het budget, uitleg en inzicht te geven waarom bepaalde keuzes anders kunnen en zo samen te werken aan een betere financiële toekomst, zorgt Peggy voor afname van financiële stress. Samen er voor gaan, weer levensplezier creëren, dat is haar doel en daar ligt haar passie voor het vak.

Aliter gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. We hebben onze verwerking van persoonsgegevens gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Jaarlijks wordt door de rechtbank en een accountant gecontroleerd of Aliter nog steeds aan de wettelijke kwaliteitseisen voldoet.

NBBI logo SBB logo

Aliter is lid van de brancheorganisatie voor professionele bewindvoerders NBBI. Daarnaast is Aliter ook een erkend leerbedrijf.

Contactgegevens
  • Postbus 603
    5600 AP Eindhoven
  • info@aliter.nl
  • (040) 737 06 26
  • Klik hier voor ons contactformulier.