Zorginstellingen
Aliter Icon

Zorginstellingen

Het leven wordt steeds complexer. Zo ook de hulpvragen van uw cliënten. Zij willen niet alleen maar geïnformeerd worden over hun behandelplan, hun huisvesting en/of hun medische zorg, maar ook over hun financiën. Professionele deskundigheid op tal van gebieden is daarom essentieel. Aliter kan, indien de hulpvraag van financiële aard is, u hierin ondersteunen en/of de zorg van u overnemen. We kunnen niet alleen uw cliënt maar ook u ontzorgen, want wij kunnen wat u niet kunt: de financiële verantwoording voor uw cliënten nemen.

Doordat we met een uitgekiend software programma – Smart FMS – werken, heeft niet alleen uw cliënt digitaal inzage in zijn financiën, maar kunnen in overleg, familieleden, begeleiders of instanties een meekijkfunctie krijgen. Smart FMS geeft ons de mogelijkheid om uw cliënt precies die financiële ondersteuning te geven, waar op dat moment behoefte aan is.

We menen dat elke cliënt de juiste zorg verdient, dus ook op financieel gebied. Deze zorg kan bestaan uit bewindvoering, curatele, inkomensbeheer of budgetcoaching. Welke dienst het best bij uw cliënt past zal afhangen van zijn hulpvraag en van zijn bekwaamheid. Wilt u meer weten hoe een traject voor uw cliënt eruit kan zien? Bij Particulieren vindt u uitleg over de verschillende mogelijke trajecten.

We komen natuurlijk gaarne op uw locatie langs, om zowel uw organisatie als uw cliënten, vrijblijvend, van meer informatie te voorzien. Aliter kan, indien daar behoefte aan is, op vaste tijden (bijvoorbeeld eens per twee weken) op de zorginstelling aanwezig zijn voor gesprekken, vragen of andere financiële werkzaamheden.

Spreekt het bovenstaande u aan, neem dan telefonisch of via e-mail contact met Aliter op, zodat een afspraak gemaakt kan worden. U kunt ook het aanmeldformulier invullen en verzenden. Als u het formulier liever downloadt, ga dan naar de pagina Downloads. Na ontvangst van het formulier nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactgegevens
  • Postbus 603
    5600 AP Eindhoven
  • info@aliter.nl
  • (040) 737 06 26
  • Klik hier voor ons contactformulier.